Lukijat

torstai 5. heinäkuuta 2012

Cottage

Vähän taukoa on tässä ollut mut haudi ja hyvää alkanutta heinäkuuta teille! :)

Mitä teille nyt kuuluu, mä en ookaan kyselly aikoihin? ;D Mulla on ollu ainakin mielettömän kivaa, oltiin tässä just pari päivää mökillä serkkujen kanssa. Ensimmäinen mökki mikä meil oli, muistutti enemmän suurennettua huussia kun mökkiä, mut sit se toinen tuntukin jo ihan luksukselta, kun siellä oli keittiöt ja kaikki :D Vesi oli "kumma kyllä" ihan jäätävää, mut kylläsh oli kivaa. Sastamalassa (missä me siis oltiin), oli tosi paljon kuvausrikkaita paikkoja (;

Nyt, ennen kun rupeen pistämään yhtäkään kuvaa tähän näin, ilmotan vaan että uus ulkoasu tulee kohtapuoliin näkyville :) En tiiä saanko yläkuvaa tänään vielä ihan kokonaan valmiiks, saati sitten tilauksia, mut ainakin mä ehdin ennen harkkoja noi taustat ja linkkien värit vaihtaa... :/ Aattelin pistää sivupalkitkin ihan radikaalisti uusiks, mut katotaan nyt mihin tää johtaa :D
<3, näyttää ihan joltain taustakuvamaisemalta :D
Ja ilma oli nätti, toivotaan et seuraavana maanantainakin, kun meillä olis suunta kohti Powerparkia. Podiin pitää vielä ladata jokunen leffa et kuolettavan pitkä ajomatka sujuis ees pikkasen nopeemmin :d Ja sitten vielä lopuks nää kysymykset jotka Hipsu mulle lähetti:

Pandanimi: koala2000
Pandapäivät: 820
Parhaat kamut Panfussa: Vaikee sanoo kun niin moni on lopannu mut lili ainakin <3 :)
Bloggaamisen taustaa: Alotin kesäkuussa 2010, mut tän blogin tein vasta tammikuussa 2011, eli nyt on tullu bloggailtua jo periaatteessa kaks vuotta. Kuukauden bloggari titteli toukokuussa 2011, ja "Vuoden blogi" palkinto Panduskan ja Rootzan blogista joulukuussa 2011.
Montako vuotta olet blogannut: Puoltoista/kaks vuotta.
Terveiset blogin lukijoille: xoxo, ootte mahtavia :) <33

1 kommentti:

  1. Uijuii,otsikosta tulee mieleen Kirrin Cottage,UIJUIJUIII.(Sorii,mut oon niiiin hulluna viisikkoon :D ja elokuvissa on see kirrin cottageeeeeeeeeeee.Sori,et varmaan tajua mtiääb...)

    VastaaPoista

Kommentti tulossa? Kivaa, anna tulla vain! :) Käytäthän kuitenkin siistiä kieltä? ♥: Koala