Lukijat

lauantai 30. kesäkuuta 2012

Amaluran rakkaustarina

Warning, sisältää juonipaljastuksia :D

Joo, tää on nyt vaan tämmönen apupostaus Amaluran rakkaustarinaan, kun tuli otettua siitäkin pari kuvaa ja sitten iski kirjotusinto :) Jos ootte tehy jo tän, ois kivaa että vielä vilkaisisitte, jos ette, niin jos apu vaan vähänkään kiinnostaa tää on teitä varten :-D Mut ei tässä sitten enempää muuta, ilma on hirvee, muuten on ihan kivaa :P

Elieli, kaikki nyt sinne haaksirikkoutuneen pandan luo Rannalle, hophop ;) Kun ootte hetken aikaa kuunnellu sen höpötyksiä suunnatkaa Kamarian luo. Sen jälkeen te pääsette etsimään yrttejä. Ja yrtithän löytyy täältä......
 Muistakaa muuten painaa just noita VIHREITÄ yrttejä, koska muuten teille käy näin...
..:D Mä painan aina tahallani noita muita, koska musta toi violetti lima on hauskaa :DD Hmr, mut sitten, jatketaan... Haaksirikkopanda ohjaa teidät totanoin, kirjastoon, jonka jälkeen teidän pitää mennä Wanhaan Satamaan... Kahvin te löydätte maauimalan kioskista, ihan siitä kassakoneen viereltä ja ongen kaupungin lahjatavaraliikkeestä, rumpuihin nojaamassa. Sitten taas kirjastoon :)
Kirjastossa painakaa sitä pandan päätä suurimman kirjahyllyn päällä. Ton vihjeen avulla menkää takasin Kamarian luo, joka ohjastaa teidät taas takaisin kirjastoon. :DD Painakaa jälleen pandan päätä, ja tällä kertaa siinä on vihje "Missä vesi valuu, olen kuin kotonani, mene taakse, katso ja kuljeskele".
Ja tottahan toki toi tarkottaa vesiputousta :) Mee sinne taakse, ja löydät tällasen näkymän, öh, painauman siellä kallioseinämässä...
Paina sitä, ja se lähettää sut Linnan "lehmän" luo :D Ja lehmähän löytyy "Aulasta", litistyneenä sellaseks lehmäntaljaks lattialle. Painappa sitä, niin lehmä alkaa puhua sulle. Siinä kohdassa sun pitää löytää aurinkorasva, sokeri ja Tulivuoren lunta.
 Lehmän luona saat ensimmäisen kiven sun tavaraluetteloos ja pääset jo jahtaamaan toistakin. Tällä kertaa ohje on tämä: "Olen pimeässä loistavien ystävieni kanssa. Kuuntelen aina musiikkia." Ja, vaikka tää vihje olikin aika hankala, toinen kivi löytyy Viidakon luolasta, sieltä missä Professor Bookworm on :)
 Ja kolmas sitten "altaalta", eli maauimalasta tuolta puun takaa :) Seuraavaks sun pitääkin matkustaa takasin vesiputousluolaan, ja siellä pistää ne kivet paikoilleen. Amaluran vihjeen jälkeen, matka jatkuu pimeään metsään (eli sinne mistä sä hait ne yrtit), ja sieltä nuolen perässä sellaselle kalliolle ;)

2 kommenttia:

  1. Pandanimi:
    Pandapäivät:
    Parhaat kamut Panfussa:
    Bloggaamisen taustaa:
    Montako vuotta olet blogannut:
    Terveiset blogin lukijoille:

    Laita näitten vastaukset seuraavaan postaukseesi! Koska olet voittanut viikkohaastatellun tittelin!

    VastaaPoista

Kommentti tulossa? Kivaa, anna tulla vain! :) Käytäthän kuitenkin siistiä kieltä? ♥: Koala