Lukijat

tiistai 14. elokuuta 2012

Back to school

Moikka :-)
Itseasiassa mun kouluni alkoi jo eilen, mut tänään vasta jaksoin raahautua kirjottamaan :D Miten teidän ekat koulupäivät meni, oli ne sitten eilen, tänään tai aikasemmin? (: Mua ei jännittäny yhtään kuutosluokalle meno, päivä meni ihan rennosti, onneks ilman läksykuormitusta. Tänään tuli sitten jo sellanen aine tehtäväks ja jotain matikkaa, mut nekin sai tehtyä aika nopsaan. :) Opettajahan meillä on sama kun vitosluokalla, mut nyt useemmassakin aineessa. Enää vuos alakoulua, sillä ajatuksella menee lukuvuosi nopsaan läpi!

Tää tarkottaa sitä, et haluaisin taas ruveta muokkailemaan ulkoasua enemmän ajankohtaseks, mut ei mitään kiirettäkään taida olla :3 Vaihdan sitten kun vaihdan, yritän vaan saada aikaseks mahdollisimman pian ! Olisko jotain toiveita? :)
Ainakin noista jätskikalusteista mun oli aivan pakko pistää kuva, koska ne on ihanimmat kalusteet aikoihin mitä panfuun on nyt tehty :D Noi 70's- kalusteetkin on ihan kiva keksintö, mut ite tykkäisin enemmän jos toi tuoli olis pyöree, sitä suomalaista designia, Eero Aarnio kai? (-: Kyseinen pallotuoli muuten taitaa löytyäkin (liilana) Panfun kalustekuvastosta..?
Aattelin, että ilma ois loistava ulkokuvaukseen, tänään kun on ollut ihanan aurinkoista ja lämmintä :) Hetken takapihalla sitten tallustelin sukkasillani, kunnes astuin jonkun epämääräsen sienen päälle, ja kävely loppu siihen, ulkokuvaukset siirty sisäkuvauksiin :D Mut mä tästä taidan lähteä, otan toisen omenan ja spekuloin jotain omiani :-) Heido!

1 kommentti:

  1. Heij Koala!
    Liittyisitkö blogini lukijaksi?(:
    Mulla eijoo paljoo viä lukijoita:(
    Kiitos jos voit:)
    T:Julia

    VastaaPoista

Kommentti tulossa? Kivaa, anna tulla vain! :) Käytäthän kuitenkin siistiä kieltä? ♥: Koala