Lukijat

keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Syyskeskiviikko

Mogenshh there.

Tänää onkin se löysä päivä näin perjantain lisäks ;) Tuntuu kivalta liikkatuntien jälkeen jäädä ihan vaan kotiin ettei tarvii harkkoihin raahautua. Onks teilläkin tänään ihan vapaa päivä?
 Me aateltiin illaks Ansin kanssa tehä pannukakkuu samalla kun luetaan enkunkokeeseen, mut katotaan nyyt et tuleekohan siitä sitten yhtään mitään.. :D Yleensä saadaan aikaseks vaan hirveet naurukohtaukset eikä syömisestä saati sitten lukemisesta tuu ees alkua. Koulussa meillä oli tänään kans aika rentoo, saatiin matikankokeet ja kuviksen tuplatunneilla tehtiin jostain savivahasta sieniä, joiden kanssa mulla meni jotenkuten hermot. Liikan tuplassa me mentiin sitten lentistä ja ihan hauskaahan se oli (-:

Muttajoo, siihen Panfuun. Evron oon taas tullut tänne meitä häiritsemään. Sen löytää tuolta linnunpelättimen luota. Voi harmi.
Limaabi bimaabi nuljurus? :DDD Haha, Evron muutti siis linnunpelättimen korpinkestäväks ja nyt se lyhyesti sanottuna taikoo meistä okapallojen sijasta etanoita. Kamaria johdattaa meidät Lilin luo, jotta me voitais pukeutuu etanoiksi ja linnunpelätti jättäis meidät rauhaan. Ja täähän on hyvä juttu, koska ensimmäistä kertaa koko mun panfuilun aikana mä pääsin panfun merenpohjaan :p Käykää te muutkin tsekkimässä! Ovi, johon te saatte avaimen löytyy akvaariosta.
Ja toi etanapuku kyllä niin älyttömän sulonen ;D  Pistää miettimään kuinkahan monta tollasta tehtäväasua me ollaan saatu. Mä en oo tietenkään ihan kaikkia asuja saanu, mut kyllä niitä on tällasista kuukausitehtävistä ja joulukalenteristakin kertyny... Pipari-, lumiukko- ja joulupukkiasuista aina lettuasuun asti :D Vau. Kuvastostakin sitten tietysti löytää kultiksille noita costumeja, mäkin oon niistä sattunu pari ostamaan (:

(syys)tassut, etanakokis
PS. Tästä mun piti vielä ilmottaa, yli 900:dan panfupäivän raja on nyt ylitetty, eikä, tää on aivan mahtavaa :o Yheksänsataa (ja kymmenen) päivää on aivan mieletön määrä, en ois ikinä ees osannu kuvitella tällasia summia päässäni kun tein tyyppini. Kiitos kaverit, ilman teitä en enää seikkailis panfussa, blogi, ja lukijat, kaikki ootte tärkeitä ♥ Xoxo nyt, ja hyvää loppukeskiviikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Terve!

    Ihan yleisesti kirjoittelen, että kun meitä bloggaajia on aikas vähän, niin haluan kerätä KAIKKI bloggaajat kokoon. Voisit avittaa siinä liittymällä itsekin ja levittämällä sanaa :)

    Liittyminenhän tapahtui osoitteesta
    http://www.emailmeform.com/builder/form/la7YUZAT2JR62513eWKahc9b

    -Ronima

    P.S. Onnittelut Panfupäivistä!

    VastaaPoista
  2. Ronima: Toihan on hyvä idea ! (: Käyn liittymässä heti kun vaan tulee sellanen mahollisuus ettei koneella ehdi olla vaan jotain minuuttia/paria. Kiitos sulle ;)

    VastaaPoista

Kommentti tulossa? Kivaa, anna tulla vain! :) Käytäthän kuitenkin siistiä kieltä? ♥: Koala